Blog
Descobreix els nostres secrets, receptes i el dia a dia de Malet Torrent.
Explora tots els articles del blog
El somni dels meus pares, com el dels pares de la majoria dels meus amics, era que anés a la universitat per estudiar medicina o dret. Només això podria esdevenir un home de profit i fer carrera a la capital. Un cop a Barcelona i ja posat a la facultat, me’n vaig adonar que el […]
Llegir més →
La Pastisseria, mestressa dins del món dels postres, és la part més artística d’una cultura gastronòmica. Es diu que l’art es construeix en el terreny de l’excedent, que és tot allò creatiu i superior que sobrepassa les necessitats més bàsiques. L’art i la pastisseria són totalment prescindibles per a la supervivència del cos però del […]
A Malet Torrent estem molt contents d’anunciar que ja tenim nova furgoneta amb la imatge renovada de la marca. Aquest nou vehicle no és només un mitjà de transport, sinó una manera més de transmetre la nostra essència allà on anem: tradició, qualitat i passió pels dolços artesans. Amb aquest disseny, volíem mantenir la nostra […]
Vam tenir el plaer de rebre la Maria Nicolau a l’obrador de Malet Torrent. Sent una gran cuinera i una de les màximes coneixedores de la cuina i pastisseria catalanes, ens va encantar poder compartir idees i projectes amb ella. També vam aprofitar perquè ens signés el seu llibre “Cuina o Barbàrie” on menciona els […]
Havent-nos format i treballat en diferents àmbits acadèmics i professionals, la Núria i jo, en Nil, fills d’en Narcís i en Ramon respectivament, hem fet cap al negoci familiar per aportar-hi tot allò que hem après fora de casa. La nostra missió és preservar i projectar arreu la Pastisseria Tradicional Catalana. Escrivint aquestes línies ens […]
Segurament us preguntareu què elaborem concretament a Malet Torrent. Tranquils que avui us ho explico: La nostra especialitat és el melindro, emblemàtic dolç català idoni per sucar amb xocolata o a la llet per esmorzar. També produïm carquinyolis, ametllats, borrecs i sequillos i els famosos malets, una especialitat de la casa als quals ja dedicarem […]
Dies enrere, el 19 de març, Catalunya va celebrar Sant Josep. Un dia que, més enllà del Dia del Pare, ens recorda una de les postres més arrelades a la nostra gastronomia: la crema catalana. Considerada una de les postres més antigues d’Europa, sol acompanyar-se amb melindros, el complement perfecte per gaudir-ne. Històricament, la setmana […]