
Som Malet Torrent
La nostra història
La Pastisseria Malet Torrent va néixer fa 50 anys a Espinelves, fundada pels germans Narcís i Ramon Malet, fills de Can Torrent, en una Catalunya que renaixia després de la dictadura. En Narcís, pastisser format arreu del país, i en Ramon, amb esperit comercial, van unir esforços per crear una empresa que combinés tradició i modernitat.
Després d'una dècada, ens traslladarem a Sant Hilari Sacalm, centre econòmic de les Guilleries, on el negoci prosperà gràcies a l'especialització en productes com ara els melindros. L'any 1990 vam construir les instal·lacions actuals i el 2023, amb el relleu generacional, la Núria i en Nil vam prendre el relleu per mantenir viu l'esperit familiar i continuar preservant i projectant la Pastisseria Tradicional Catalana.

Elaborats artesanalment
com els d'abans
50 anys d'evolució constant
Des dels nostres humils inicis fins avui, cada etapa ha estat un pas més en el nostre compromís amb l'excel·lència.
Primers passos
Vam néixer fa més de 50 anys a Can Torrent d'Espinelves. En Narcís, segon de sis germans, havia marxat de casa als 14 anys per buscar-se la vida. Després de passar per Vic, bressol del pa de pessic i de les fórmules que fonamentarien la nostra pastisseria, treballà a 13 pastisseries d'arreu de Catalunya. Un cop tornat a Espinelves decidí plantar-se i juntament amb el seu germà Ramon i transformaren les corts de Can Torrent en el primer obrador de Malet Torrent.
Trasllat a Sant Hilari
Al cap de 10 anys ens vam traslladar a Sant Hilari Sacalm, poble veí que a través del seu dinamisme econòmic havia esdevingut la capital de les Guilleries.
Creixement i inversió
Després d'anys d'èxits i creixement, l'any 1990 vam fer la inversió de construir les instal·lacions actuals.
Relleu Generacional
La continuïtat és el que dona consistència a qualsevol projecte humà i per sort, amb la nova generació, tenim Pastisseria Malet Torrent per molts anys.
Malet Torrent avui
Avui iniciem una nova etapa orientada a la modernització i al creixement. El nostre objectiu és preservar tot el coneixement heretat i poder projectar la Pastisseria Tradicional Catalana al món. Guanyar-nos la vida alhora que aportem quelcom de valor al nostre poble i al nostre país.

Descobreix els nostres productes
Elaborats artesanalment com els d'abans, sense colorants ni conservants