La nostra Història
Des de 1973, quatre generacions dedicades a l'art de fer pastisseria tradicional catalana
Primers passos
Vam néixer fa més de 50 anys a Can Torrent d'Espinelves. En Narcís, segon de sis germans, havia marxat de casa als 14 anys per buscar-se la vida. Després de passar per Vic, bressol del pa de pessic i de les fórmules que fonamentarien la nostra pastisseria, treballà a 13 pastisseries d'arreu de Catalunya.
Un cop tornat a Espinelves decidí plantar-se i juntament amb el seu germà Ramon i transformaren les corts de Can Torrent en el primer obrador de Malet Torrent.



Trasllat a Sant Hilari
Al cap de 10 anys ens vam traslladar a Sant Hilari Sacalm, poble veí que a través del seu dinamisme econòmic havia esdevingut la capital de les Guilleries.
Des de mitjans segle XIX, les seves aigües i els seus boscos havien convertit el poble en un dels destins predilectes de la burgesia barcelonina, fent-hi proliferar negocis de tot tipus incloses les pastisseries. Sant Hilari comptava amb una cultura pastissera superior a la d'altres pobles homònims, juntament amb unes aigües excepcionals i una història de resistència nacional idònia per poder cultivar la pastissera del país.
Creixement i inversió
Després d'anys d'èxits i creixement, l'any 1990 vam fer la inversió de construir les instal·lacions actuals. Més espaioses i modernes ens van permetre tenir més treballadors i en definitiva, produir més. Aquest avenç s'explica per l'especialització en aquells productes que vam ser capaços de fer millor, com ara els melindros, la nostra joia de la corona, els quals estem convençuts que són els millors del mercat.




Relleu Generacional
El 2023, la celebració dels cinquanta anys de l'empresa coincidia amb l'edat de jubilació dels fundadors. Després de tants esforços i coneixements acumulats, després d'haver endolcit durant tants anys la vida de tanta gent, jubilar aquest projecte hagués estat una autèntica irresponsabilitat. La continuïtat és el que dona consistència a qualsevol projecte humà i per sort, amb la nova generació, tenim Pastisseria Malet Torrent per molts anys.
Malet Torrent avui
Avui iniciem una nova etapa orientada a la modernització i al creixement. El nostre objectiu és preservar tot el coneixement heretat i poder projectar la Pastisseria Tradicional Catalana al món. Guanyar-nos la vida alhora que aportem quelcom de valor al nostre poble i al nostre país.

"L'objectiu és ser capaços de seguir millorant per poder fer-nos dignes d'aquest bonic projecte que ens precedeix i que esperem també poder llegar algun dia."
— Nil Malet